Подари песен и цветя и може да спечелиш с дрогерии Lilly!

 

Любими песни за любими хора и Лили Дрогерие ви дават възможност да спечелите карта LILLY CLUB. Всеки делничен ден до 30 ноември можете да подарите песен и цвете на вашите любими хора, като се обадите на ефирния телефон 02/9515535 и направите поздрав. Поздравите могат да бъдат както в ефир, така и на Facebook страницата на Любими песни за любими хора.

В края на всяко предаване, един от слушателите, споделил на кого иска до подари цветя ще спечели награда – карта за лоялност LILLY CLUB карта, заредена с 2000 цветчета, което се равнява на 20 лева стойност при покупка от магазините от веригата на Лили Дрогерие. Имената на спечелилите ще бъдат обявени във фейсбук и ефир.

Карта за лоялност на Лили Дрогерие Ви дава възможност да получавате отстъпка при всяко пазаруване в магазините и да събирате Цветенца (кредити), които да използвате, когато желаете при някое от следващите ви пазарувания в Лили Дрогерие.

 

Допълнителна информация за картата за лоялност на Лили Дрогерие:

  • Как мога да получа карта за лоялност на Лили Дрогерие?

Карта за лоялност може да получите във всеки обект на Лили Дрогерие след попълването на хартиен формуляр или онлайн на сайта на Лили Дрогерие.

  • Какво получавам като притежател на карта Лили Дрогерие?

Картата за Лоялност на Лили Дрогерие Ви дава възможност при всяка покупка да получите Цветенца, като всяко Цветенце Ви носи 1 стотинка във Вашата лична сметка.

Необходимо е при всяко пазаруване да предоставяте Вашата карта за лоялност, която да се маркира на касата в обекта, за да се отчете покупката и да се прибавят в картата събраните от покупката Цветенца.

  • Начини за получаване на цветенца

Всеки месец има избрани над 200 продукта, при покупката на които с Карта за лоялност може да получите значителен брой Цветенца. Тези продукти се маркират в обектите със специален уоблер.

Колкото повече и по-често пазарувате в обектите на Лили Дрогерие, толкова повече Цветенца ще събирате, защото постигането на всяко следващо ниво натрупва върху вече събраните от предишното ниво Цветенца.

  • Как мога да използвам събраните цветенца?

Вашите събрани Цветенца можете да използвате при пазаруване във всеки обект на Лили Дрогерие, като заплатите изцяло или частично за направените покупки със събраните вече Цветенца.

Издаването на Карта за лоялност на Лили Дрогерие е напълно безплатно.

Регистрирай своята Lilly Club карта тук

Официални правила на играта