Здраве и още удоволствие от храната с награди от Kotányi и "Без калории"!

Храната е здраве и удоволствие, когато е приготвена с подбрани продукти и висококачествени подправки, които да я правят още по-ароматна! Ето защо австрийската марка подправки KOTANYI  и БГ Радио до края на месец май всяка седмица дават възможност на четирима от вас да спечелят награди - три кутии с подправки KOTANYI  и един индивидуален режим от Топ Форма на д-р Ипократис Пападимитракус.

На www.kotanyi.bg  ви очаква  промоцията на Kotanyi, наречена SLIMSPICING, която съдържа 10-дневна хранителна програма с  леки и ободряващи и вдъхновяващи рецепти за закуска, обяд и вечеря. 40 свежи, лесни и красиви рецепти за ястия, смутита и снаксове.  Отново на сайта на KOTANYI  може да участвате в играта, която ще ви даде възможност да спечелите и седмичните награди. Намерете седмичния въпрос и се включете, като изпратите  имейл на посочения адрес с текст вашите имена, отговора, град и телефон за връзка. Всяка седмица четирима късметлии ще бъдат избрани на случаен принцип и ще спечелят слимспайсинг кутии с билки и подправки.

Имената на победителите ще бъдат обявявани всяка седмица в официалната страница на KOTANYI във фейсбук, както и в официалната страница на "С Лора без калории" във фейсбук.

КОТАНИ е австрийска фабрика за билки подправки, най-старата в Европа с фамилна история от 1881 г. Марката KOTANYI e лидер в над 20 страни в Центрана и Източна Европа, представена в Русия, Турция и Китай. В България продуките се предлагат от 2000 г.    

 

Играта не е активна!