Включи се в класацията Стоте най-любими български песни за пътуване!

Това лято в БГ Радио искаме да накараме душата на всяка кола да пее с любимата българска музика! Време е за класацията ТОП 100 най-любими български песни за пътуване!

Заедно със Shell отново те каним да се включиш в подреждането на стоте песни, с които душата ти пее, докато си на път! Гласувай на bgradio.bg до 3 август! Всяка седмица трима от гласувалите ще спечелят награда - ваучер за гориво от Shell за 50 лв и кутия с подаръци Shell Café

Класацията ще слушаме на 6-ти август! ТОП 100 най-любими български песни за пътуване в лято 2023 по БГ Радио!

Научете повече за горивата Shell, както и за всички удобства, които Shell Ви предлага, за да направи пътуването Ви истински приятно преживяване: Горива ShellShell Café и ClubSmart.

Горивата Shell съдържат технология на Shell, която подобрява ефективността на двигателя. Shell V-Power e единственото гориво, разработено в партньорство и препоръчано от Scuderia Ferrari. Горивото Shell V-Power Racing съдържа поне 99% идентични съставки със състезателното гориво, което  Shell доставя на отбора за всяко състезание.

С програмата за лоялност Shell ClubSmart можеш да се възползваш от редица предимства:

  • получаваш отстъпки от горивата Shell
  • спестяваш от сметката си, като плащаш с точки
  • получаваш персонални оферти и специални предложения
  • обменяш точките си за атрактивни подаръци, електронни ваучери и още много.

Наслади се на заслужена почивка и освежаваща Shell Café напитка по време на път в комфортна и модерна обстановка в търговските комплекси Shell. Кафе напитките в Shell Café се приготвят от висококачествени кафе зърна с неустоим аромат и вкус. Апетитните сандвичи, салати и неустоимият хотдог в Shell Café се приготвят на момента, с грижа и внимание.

Наслади се на любимите си български песни със Shell на път. Shell. Go well.

Ето печелившите:
Бонко Щерев
Радинела Катошева
Светослав Раднев
Божидар Благоев
Александра Миланова
Светлана Веселинова
Васко Въкадинов
Стефан Василев
Марчо Минчев
Валентина Димитрова
Петър Стойнов
Ивелина Миндова
Цветелина Горчева
Албена Костадинова
Яким Якимов