Участвай в играта на "Нестле за Живей Активно!" и спечели шоколадова награда!

6 март – най-активният ден тази зима с Нестле за Живей Активно!

От 1 до 5 март "Нестле за Живей Активно!" и БГ Радио ти дават възможност да спечелиш страхотни награди -  комплект продукти от Нестле за сладко, но балансирано дневно меню, заедно със специална лимитирана маска на инициативата! Всеки ден до края на седмицата ще раздваме по пет подаръка! Включи се в играта като се регистрираш и отговориш правилно на дневния въпрос. Печелившите ще се теглят с томбола и ще бъдат обявени на сайта на БГ Радио.

Нестле за Живей Активно! призовава българите да спортуват и да се движат дори и през зимата, като се включат в най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот на 6 март 2021 г. от 10:00 до 14:00 ч. в курортен комплекс Пампорово (Студенец) и на Витоша (х. Алеко). Зимното издание на Нестле за Живей Активно! се провежда за втора поредна година при спазване на всички мерки за безопасност, свързани с пандемията.

Екатерина Дафовска, Александра Жекова, Евгени и Маруся Иванови, Йордан Йовчев, ВК „Марица“ и младата надежда по хвърляне на копие – Михаела Петкова се включват в инициативата в к.к. Пампорово (Студенец) и на Витоша (х. Алеко)

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА:

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот, която най-голямата хранителна компания в света – Нестле, осъществява в България. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! придобива все по-мащабни размери и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене, участват в кампанията.

От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, което се проведе на 11 юни 2006 г., до днес повече от 140 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други. Всяка година най-известните български лица се включват в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и усвоят професионални умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес. Инициативата се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова.

Ето и спечелилите: 
01.03 – Здравко Толев, Петя Катилова, Йоанна Димова, Евгени Руев и Ивайло Любенов 
02.03 – Танита Иванова, Анна Димитрова, Галин Атанасов, Златка Петрова и Петър Петров 
03.03 – Калинка Апостолова, Гергана Вранчилска, Анастас Колев, Георги Чанков и Орлин Атанасов 
04.03 – Антония Иванова, Красимира Костикова, Даниела Петрова, Ана Младенова и Антон Лилов 
05.03 – Петя Ангелова, Станка Богданова, Койчо Георгиев, Владимир Патев и Радослава Алексиева