Спечели страхотни награди за училище със Стартер и книжарници Сиела!

По повод началото на учебната година Книжарници Сиела и Стартер са подготвили игра "Обратно на училище"! Включи се в седмичната игра на Сиела във фейсбук страницата на Стартер, отговори на дневния въпрос и играй за страхотни награди!

Най-голямата и бързо развиваща се книжна верига у нас – Сиела, стартира с първата си книжарница през 2006 година и до сега разполага с 18 уютни книжарници. Част от веригата е и онлайн магазинът Ciela.com, който непрекъснато се развива и увеличава броят на своите клиенти и почитатели.

Освен че разполагаме с всички актуални заглавия на български език, отличителната ни черта е най-богатата и разнообразна гама от чуждо езикова литература.

Последните 2-3 години книжарници Сиела се утвърдиха като място, в което се продава всичко необходимо за училище - тетрадки, канцеларски принадлежности, раници, включително и учебници.

Цялостната концепция на книжарници Сиела е изключително клиентски ориентирана. Идеята е посетителите да намират всичко, от което се нуждаят за себе си и своите близки. Доброто обслужване и създаване на уют и спокойствие при избора привличат все повече клиенти.