Спечели VIP пакет за Годишните Музикални Награди на БГ Радио в Пловдив!

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио тази година ще се проведе на 17 юли в зала Колодрум, Пловдив и обещава да бъде едно от най-зрелищните и вълнуващи събития за 2021 г. А СТАРТЕР ви дава възможност да спечелите невероятно изживяване - да сте VIP гост на бляскавата церемония, чийто домакин за трета поредна година е прекрасния и древен Пловдив!

Пловдив е магия. Това е едно от местата, където трябва да се изгубиш поне веднъж, ако искаш истински да се намериш. Освен че кипи от живот, събития и уникални изживявания, Пловдив някак си ни кара да се чувстваме у дома си. Защото онова, което умее най-добре, е да посреща гости. Древният и вечен град ухае на история, на китни ресторантчета с блюда, които не сме опитвали никъде другаде и на сънища в пухени завивки. Всеки път Пловдив ни посреща с ново лице. И то всеки път е топло усмихнато. Знаем, че тук и нощувката, и храната, и гледките ще си струват.

Затова не е случайно, че за поредна година му гостуваме за церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ Радио.  А вие можете да дойдете с нас! Участвайте в съвместната ни игра с visitplovdiv.com и можете да си спечелите страхотна награда: Включете се в играта във  фейсбук страницата на Стартер и освен два билета за церемонията в Пловдив, може да спечелите и нощувка за двама в престижен хотел или вечеря за двама в един от най-елитните ресторанти на града във вечерта на церемонията! От всички, отговорили правилно на въпросите, с томбола ще итеглим името на един победител, който:

  • на 7 юли ще спечели нощувка за двама в Hotel Imperial Plovdiv, част от веригата Radisson Individuals, VIP пас за двама за Годишните Музикални Награди на БГ Радио и възможност за снимка с някой от участниците на сцената
  • на 14 юли ще спечели вечеря в ресторант Хемингуей, Пловдив , VIP пас за двама за Годишните Музикални Награди на БГ Радио и възможност за снимка с някой от участниците на сцената.

А вие можете да дойдете с нас! Участвайте в съвместната ни игра с visitplovdiv.com и можете да си спечелите страхотна награда.

В Пловдив много обичат да раздават награди. Затова на официалната му туристическа страница lвъв фейсбук Visit Plovdiv работят здраво, за да ви подскажат кой е верният отговор в играта ни. Може би само един клик ви дели от страхотна награда? Е, и още един, за да последвате страницата. Защото Пловдив го заслужава!

Но не разчитайте само на знанията и късмета си, а се подсигурете с билет за музикалното събитие на годината! Билети за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се продават в мрежата на Eventim. Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без предвидено седящо място.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2021 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom и NESCAFÉ® Dolce Gusto.