Спечели кошница с продукти на KRINA

От 13 до 24 февруари KRINA и БГ Радио ви дават възможност да спечелите всеки делничен ден страхотни награди: карти-рецептурник със Силвена Роу и по една голяма награда седмично - кошница с продукти на Крина, престилка и карти-рецептурник. Регистрирайте се и отговорете правилно на дневния въпрос, а всеки ден теглим името на един от вас дал правилен отговор на въпроса.

Понеделник е ден за промени и ето защо БГ Радио и Ипократис всеки понеделник са със слушателите, за да могат те да започнат промяната, която да ги приближи до мечтаната форма и здравословен начин на живот. В рубриката „От понеделник с Ипократис“ на 13 и 20 февруари Ипо ще разказва за здравословните ползи от бобовите храни.

Белен боб Krina е с внимателно премахната люспа, нежен е към стомаха и се приготвя лесно - сварява за около 30-35 минути без предварително накисване. Подходящ е за класически рецепти, за пълнени чушки и пюрета. 

Крина ще ви поведе умело към дебрите на кулинарното изкуство, за да вкусите насладата от добрата храна, да усетите най-тънките ѝ аромати и да я споделите с любимите си хора. Рецептите са създадени или одобрени от майстори на кулинарното изкуство, а вкусът с Крина е винаги перфектен.

Вижте какво приготви кулинарният гуру шеф Силвена Роу с белен боб:

Ето и печелившите:
13.02 - Десислава Владимирова 
14.02 - Добрина Петрова  
15.02 - Ваня Илчева 
16.02 - Андрей Георгиев 
17.02 - Калина Димова 
Голяма награда: Емилия Желева
20.02 - Виолета Любенова
21.02 - Изабела Ценова
22.02 - Детелина Марчева
23.02 - Петър Данаилов
24.02 - Станимир Краевски
Голяма награда: Ваня Иванова