Деликатес Житница по твой вкус

Всеки делничен ден БГ Радио и Деликатес Житница ви дават възможност да спечелите  кошниците с любимите ви изкушения от марката Деликатес Житница!

Ние знаем, че българите обичаме нашенските, български мезета, затова ви питаме кои са вашите любими продукти от богатото портфолио на "Деликатес Житница", за да направим заедно подреждането на любимите деликатеси от тази марка, като в същото време ви даваме възможност да спечелите награда с любимите ви апетитни изкушения от Деликатес Житница!

Включете се в играта до 27 април като се регистрирате и отговорите на въпроса: Кой е любимият ти продукт на Деликатес „Житница“? Всяка вечер след 18 часа в Любими песни за любими хора ще теглим с томбола името на един от всички отговорили на въпроса, който ще получи награда. Тя включва брандирана дъска, плато и покривка за маса Деликатес „Житница“,  любимия продукт на печелившия, заедно с други апетитни изкушения от Деликатес „Житница“.

Деликатес „Житница“ е българска марка, която обединява качество, традиции и духа на Житница – китно селце в Южна България, което пази спомени от дълбока древност. „Деликатес Житница“ не е просто търговска марка, а марка на любовта. Тя е за хората, които държат на автентичните рецепти и вярват, че традициите трябва да се продължават. Богатото разнообразие от продукти - наденици, кренвирши, суровосушени и трайни колбаси - не може да остави равнодушен нито един ценител на добрия, традиционен вкус. Качеството на продуктите се дължи на внимателно подбраните рецепти, на висококачественото месо и подправките, които използваме.

Ето ги и имената на регистрираните участници, спечелили кошница с продукти на Деликатес „Житница“:

Кремена Стоянова от Бургас
Антоанета Стоева от Несебър
Николай Тодоров от Монтана
Десислава Павлова от София
Владимир Вълчев от Стара Загора
Светлана Кунина от София
Христина Симеонова от Хасково
Златин Ефтимов от Бургас
Георги Николов от Шумен
Ивайло Славков от София

Играта не е активна!