Покани чистата вода в дома си с награда от Grohe!

Включете се в седмичната игра на БГ Радио и Grohe и може да спечелите уникално устройство, с което водата в дома ви ще стане вкусна и пречистена, идеална за ежедневна употреба!

Регистрирайте се, отговорете правилно на въпроса на Grohe и може да спечелите кухненски смесител за филтрирана вода - Grohe Blue Pure Minta!

От години марката Grohe предлага своите системи за филтрирана вода, с които цели да осигури чиста и вкусна питейна вода на потребителите си. Системите се грижат едновременно за комфорта на потребителите и за околната среда, като предотвратяват необходимостта от еднократни, пластмасови бутилки.


 

GROHE BLUE PURE - ЧИСТ ВКУС, ЧИСТО УДОВОЛСТВИЕ

Представете си да разполагате с чиста вода по всяко време 24/7. GROHE Blue Pure е идеалното решение за хора, които предпочитат естествения вкус на негазирана вода, която не съдържа вредни примеси. Смесителят предлага два отделни вътрешни водни канала – единият за филтрирана вода, а другият за нефилтрирана вода, така че все още може да се използва като стандартен смесител. Веднъж инсталиран, GROHE Blue може значително да намали бъдещата консумация на пластмаса, спестявайки на четиричленно семейство до 800 пластмасови бутилки за еднократна употреба годишно. Вече не е необходимо да складирате бутилки с вода, които да ви пречат. GROHE Blue Pure ще ви осигури чиста, филтрирана вода, винаги когато пожелаете.

Ето печелившия:
Анатоли Илиев