Спечели двойна покана за гала-премиерата или книжка от детския филм „Лили Рибката”

Спечелете двойна покана за гала-премиерата или книжка за оцветяване от детския филм „Лили Рибката“. Включете се в играта на БГ Радио до 2 февруари като отговорите правилно да въпроса и може да спечелите двойна покана за гала-премиерата на филма на 7 февруари или книжка за оцветяване.

„Лили Рибката” е семеен филм, поставящ въпроси, чиито отговори вълнуват както съвременните деца, така и техните родители. Продукцията е насочена към децата, но ангажира и възрастните. Приказна история за необикновено дете и обикновените му родители.

Това необикновено-обикновено семейство е изправено пред изпитание, подготвено му от малката магьосница Лили. Единият й дядо е говореща риба, другият е плъзгаща се по стените Сянка. Майка й (Койна Русева) е с рибешки люспи по ръцете, а баща й (Стоян Радев) умело приготвя магически талисмани под указанията на баба й – старата вещица Хараме Сая (Татяна Лолова).

В предаването „С Лора без калории“ на 2 февруари (петък) ще бъдат изтеглени с томбола пет имена от участвалите в играта и дали верен отговор. Наградите са 2 двойни покани за гала-премиерата на „Лили Рибката“ и 3 книжки за оцветяване.

Снимка:

Допълнителна информация за филма може на намерите във Facebook.

Играта не е активна!