Спечели 3 дни Ultra All Inclusive семейна ваканция на Златни пясъци!

Всяка сутрин Симо и Боги и сладолед Фамилия ни връщат в детството - там, където сме се смяли с най-забавните пакости, които само безгрижното дете може да изобрети. Всички помним своите бели и, нека не се лъжем, обичаме да ги разказваме с особена годрдост. Разкажете ни вашите детски пакости и играйте за стахотни награди от сладолед Фамилия – реално и вълшебно! Всеки ден - карти за игра и плажен тенис, всяка седмица - сладолед за един месец (6 кутии FAMILIA Реално и вълшебно). Включете се в играта на сайта на БГ Радио до 23-ти юни, слушайте Стартер всяка сутрин и се върнете в детството със сладоледи Фамилия – реално и вълшебно.

Спомни си магията на детството с новия сладолед Familia реално и вълшебно. С вкус на ментови бонбони и вафли – любимите вкусове на нашето детство! Сладолед Familia релано и вълшебно – винаги има място за десерт!

В края на играта един от всички регистрирани ще спечели и голямата награда3 дни Ultra All Inclusive ваканция за четирима в HVD Viva Club Златни Пясъци

Хотел HVD Вива Клуб се намира в спокойната и тиха част на курорта Златни Пясъци, където може да релаксирате далеч от напрегнатия и забързан живот. Хотелът ще Ви очарова с уютна атмосфера, високо качество на предлаганите услуги и обслужване и внимание към всеки детайл. Центърът на комплекса и плажната ивица, с богат избор на ресторанти и барове, са отдалечени само на около 700-800м.
HVD Вива Клуб e предпочитано място за ваканция и отдих. Анимационни програми, активности и игри допринасят за доброто настроение на малки и големи.

Томболата с името на победителя ще изтеглим в понеделник, 26 юни в Стартер!

Наградата включва 3 нощувки Ultra All-Inclusive за максимум четиричленно семейство в хотел HVD Viva Club – Златни Пясъци. Наградата не подлежи на подмяна с паричната и себестойност.

Ето печелившите:
29.05 - Лилия Рангелова 
30.05 - Ирина Павлова 
31.05 - Петър Петров 
01.06 - Дияна Щерева
02.06 - Йоана Каневчева 
Голяма награда (6 кутии FAMILIA Реално и вълшебно): Боряна Колева
05.06 - Мария Колева
06.06 - Ердун Салимов
07.06 - Кристиян Вълков
08.06 - Павлина Теофилова
09.06 - Диляна Славкова
Голяма награда (6 кутии FAMILIA Реално и вълшебно): Евгения Главчева
12.06 - Ива Чешмеджиева
13.06 - Страхил Думанов
14.06 - Галя Думанова
15.06 - Жасмина Димитрова
16.06 - Таня Илиева  
Голяма награда (6 кутии FAMILIA Реално и вълшебно): Мирослава Дудолова
19 юни – Жасмина Димитрова  
20 юни – Михаил Костадинов  
21 юни – Петя Палигорова  
22 юни – Галя Асенова  
23 юни - Данислав Иванов  
Голяма награда (6 кутии FAMILIA Реално и вълшебно): Женя Маникатова 
3 дни Ultra All Inclusive семейна ваканция печели Габриела Костадинова!