„Път за всички“ – сподели своето послание към останалите на пътя и спечели СБА карта

Съюзът на българските автомобилисти - СБА и БГ Радио дават думата на теб – българския шофьор. Сподели своето послание към останалите на пътя от 24 юни до 28 юни (понеделник - петък), за да участваш в игра за 2 бр. Сребърни ПЛЮС и 3 бр. Златни членски карти от СБА. Регистрирай се в играта на БГ Радио и напиши своето послание, шега или препоръка към останалите на пътя.

Най-интересните послания, шеги и препоръки ще споделяме с вас в ефира на БГ Радио. Всяка вечер в Любими песни за любими хора и тук ще обявяваме името на един печеливш.

Членските карти на Съюза на българските автомобилисти са предназначени за онези шофьори, които искат да осигурят за себе си и своя автомобил целогодишни спокойствие и сигурност на пътя на разумна цена.

Всяка карта важи в срок от 12 месеца за един автомобил, независимо от това кой го шофира и/или е собственик. В срока на валидност на картата можете да се възползвате от един напълно безплатен годишен технически преглед в един от 60-те технически центъра на СБА, както и неограничен брой пъти от услуги помощ на пътя, транспортиране на аварирал автомобил, смяна на спукана гума, подаване на ток.

 

Ето ги имената на спечелилите до момента: 

Йонка Симеонова от град Свищов;

Яница Георгиева от град София;

Петко Драгостинов от град Горна Оряховица;

Мария Михова от град София;

Георги Велев от град Стара Загора.

 

Играта не е активна!