„Покажи ми България“ – пътувай, снимай и играй за страхотни награди

Всички знаем колко красива е България, но едва ли познаваме всички нейни красиви кътчета. Ето защо БГ Радио те кани да ни покажеш своите любими и малко познати красиви места в родината ни, а ние ще разкажем за най-интересните от тях! 

Заедно с Министерството на Туризма те каним:
"Покажи ми България"!

Включи се в играта, като дадеш своето предложение за туристическа дестинация, като ни изпратиш снимка или видео на мястото, което искаш да ни представиш. Всеки петък Цвети ще разказва в ефир за едно от всички места, а самото място ще може да бъде видяно в официалните профили на БГ Радио в TikTok, Инстаграм и Фейсбук. Включи се, като изпращаш снимки или кратки видеа и кратка информация за мястото, като лично съобщение във фейсбук страницата на „Второто кафе“ с Цвети

И това не е всичко! Всеки месец, един от всички участници ще бъде избран чрез томбола, за да спечели месечната награда - пътуване до някое красиво място в България! Очаквайте много скоро и новата награда!

Първото теглене се състоя на 17 май, а победителят, който спечели пет дневна почивка за двама в хотел в Созопол е Здравко Василев. Той ни разказа за морските фарове в България, тема която предстои да излъчим и изпрати много красиви морски кадри, ето част от тях:

"Покажи ми България" ще ни дава идеи за пътувания и още причини да се гордеем с красотата на България!

Рубриката „Покажи ми България“ по БГ Радио се осъществява с подкрепата на Министерство на туризма.