Подобрете дома си с големите домакински уреди на TESLA!

Tesla, с гордост обявява най-новата си промоция, точно навреме за всички нужди от домакински уреди!

От 1 май до 30 септември 2023 г., клиентите, които закупят продукт от нашата гама големи домакински уреди, ще получат допълнителна 5-годишна гаранция, след като регистрират устройството си на teslagiveaways.com/bg.

Ако направите това, в рамките на 30 дни след закупуването му, можете да удължите гаранцията си до цели 7 години!

Домакинските уреди на Tesla са проектирани да се вписват перфектно във всеки дом, с модерна технология, която ще ви спести време и енергия. Разгледайте нашата гама от качествени устройства и намерете перфектното съчетание за дома си.

Не пропускайте тази възможност да подобрите дома си с качествени уреди и удължена гаранция. Посетете teslagiveaways.com/bg, за да регистрирате продукта си и да получите сертификата си още днес!

*Моля, имайте предвид, че тази оферта за удължена гаранция е валидна само за продукти, закупени в България от физически лица.

БГ Радио и Tesla ти дават възможност да спечелиш страхотни награди! Отговори на дневния въпрос на Tesla и всеки ден може да спечелиш!

Незаменими във всяка кухня, миксерите Tesla ще Ви служат добре, независимо дали приготвяте торти, печете хляб или създавате друг домашен деликатес.

Гофретникът на Тесла Ви помага да създавате мечтани и вкусни вафли за закуска за нула време, с капка въображение. Плочите са изработени от алуминиева сплав и обработени с незалепващо покритие. Освен това са устойчиви на надраскване и лесни за почистване: перфектен избор за вашата натоварена кухня! Може да изглежда като просто устройство, но този уред за гофрети ще ви служи дълго време - благодарение на здравината на материалите и качествен дизайн. Този малък и компактен уред ще намери своето място на всеки кухненски плот. Където и да го поставите, той няма да ви пречи – но ще ви донесе вкусни десерти!

Каквато и рецепта да решите да приготвите, блендерите на Tesla съществуват, за да предложат подкрепа – както с гумените си крачета за допълнителна стабилност, така и с толкова много полезни опции! Увеличете приема на фибри и хранителни вещества с едно натискане на копчето: съчетайте перфектно плодовете и зеленчуците и се насладете на питателни смутита за дълготрайна енергия. Благодарение на двете различни нива на скорост можете лесно да персонализирате текстурата на Вашето смути, в зависимост от това дали харесвате по-сочна или кремообразна структура. Функцията за допълнителен импулс допринася при смесването на съставките. остриетата са проектирани да извличат всички хранителни вещества: благодарение на това устройство на Tesla, Вашите плодови или зеленчукови напитки ще са пълни с витамини и фибри.Почистването вече е лесно благодарение на частите, които могат да се мият в съдомиялна машина, докато опцията за удобно съхранение на кабела Ви помага да поддържате кухнята си подредена и спретната.

Бързо приготвена лимонада, пресен сок от портокал или грейпфрут? Това не е проблем със сокоизстисквачките за цитрусови плодове на Tesla с два различни размера разширители за цитрусови плодове. Изберете надеждно устройство, което няма да ви подведе: това, което отличава тази сокоизстисквачка Tesla, е нейната максимална мощност от 300 W. При натискане на ръкохватката  ефективно се извличат полезните сокове на лимон, цитрон, лайм , сок от портокал, грейпфрут и мандарина. Вашият любим плод може да варира по размер, поради което това устройство на Tesla има два конуса с различни размери. Вече е лесно да изцеждате всякакви цитруси. Благодарение на регулируемия филтър можете лесно да увеличите или намалите количеството пулп във вашия сок. Направете го вкусно – и точно както ви харесва!

Желаете ли горещ чай или чаша прясно разтворимо кафе? Използвайте електрическите кани на Tesla, за да сварите бързо вода и да се насладите на заслужена почивка. Сварете вода за чай, разтворимо кафе или други напитки по-бързо от всякога, благодарение на това устройство с мощност 2200 W. Двойната стена осигурява по-добра изолация, за да поддържа водата гореща за по-дълъг период от време. Освен това намалява повишаването на температурата на външната среда, когато водата е гореща или кипи. Допълнително можете да видите маркерите за нивото на водата във вътрешността на уреда. Електрическата кана ще се изключи автоматично, когато температурата достигне 100 °C. Уредът ще се изключи също и ако в него няма достатъчно вода или изобщо няма вода. 

Ето и печелившите:
Ели Толева - миксер
Жана Тотева - гофретник
Данислав Иванов - блендер
Тюркян Мехмедова - сокоизтисквачка
Росица Илова - електрическа кана

Играта не е активна!