Открий вътрешната красота с помощта на Мерц Специал Дражета

Мерц Специал и БГ Радио ви дават уникалната възможност да дарите себе си и своя приятелка с нова доза вътрешна красота с помощта на Мерц Специал Дражета!  Включете се в играта до 12 октомври! Разкажете ни за вътрешната красота на ваш приятел или приятелка, като ги тагнете като коментар под ежедневните постове във фейсбук страницата на Любими песни за любими хора или като се обадите на Наско, за да ги поздравите с песен на ефирния телефон  (02 / 951 55 35).

Всеки ден ще теглим с томбола името на един от всички участвали, който ще спечели един комплект опаковка Мерц Специал Дражета и балсам за устни за себе си, но и още един за любимия човек, който е поздравил. А в края на играта ще изтеглим и една голяма награда, която отново е споделена – комплект за приятели с 2 опаковки Мерц Специал и стилен чадър за теб и 2 опаковки и чадър за твоя любим човек!

Мерц Специал Дражета – експерт в красотата

За нас от Мерц Специал красотата е повече от това, което е видимо за очите! Дражетата Мерц Специал са създадени като грижа отвътре, която тялото трансформира в красива визия, за естествено свежа кожа, блестяща коса и здрави нокти. Зародил се още през 1964 година, брандът се е наложил като истински експерт в красотата.

Мерц Специал Дражета съдържат уникална комбинация от витамини, микронутриенти и соев протеин, които доставят на тялото Ви веществата, от които се нуждае, за да бъдете здрави и да се чувствате добре. Съставките на МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета са внимателно подбрани, за да доставят необходимите вещества в правилните пропорции, поддържайки естествените биологични процеси.

Продуктът съдържа витамин А, С, Е, витамини от групата В, както и фолиева киселина, биотин, цинк, желязо, цистеин, ниацин и метоинин. Съставките действат синергично, водейки до видими резултати, а именно:

  • Гладка, мека кожа и излъчване на свежест – до 48% по-малко груба и до 78% по-малко суха кожа*
  • Здрава и красива, блестяща коса – до 74% по-малко изтощена коса, повече активно растяща коса и значително по-дебел и плътен косъм*
  • Красиви, здрави нокти – до 18% по-бърз растеж на ноктите и до 14% по-гладки нокти*

Тайната на впечатляващия ефект на МЕРЦ СПЕЦИАЛ е специалната микро-таргетираща система (МТC или MTS), създадена по немска фармацевтична формула,  чрез която ефикасно се транспортират полезните съставки в тялото, като по този начин му позволява да изглежда възможно най-добре.

Мерц Специал. Науката е красива.

*Независими експерти наблюдаваха 21 жени в продължение на 6 месеца, които приемаха МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета

Официални правила