GROHE отбелязва седмица на Жената!

Честито на Нина Серафимова, тя си спечели елегантен смесител за умивалник GROHE Start!

Жените са нежни и деликатни, но силни и независими – те могат да постигнат всичко сами. GROHE смята, че само един ден е тяхна чест не е достатъчен и за това, заедно с БГ Радио, организират седмична игра, с която дават шанс на една от вас да се радва на красива баня.

Всеки ден във Facebook страницата на БГ Радио ще има въпрос, на който да отговорите в коментарите. Накрая на седмицата една от всички участвали дами ще спечели красивия и елегантен смесител за умивалник GROHE Start.

Серията Start е част от QuickFix портфолиото на марката и предлага всичко необходимо за инсталиране на продуктите в една кутия! Ще откриете смесителя заедно с подробни инструкции и QR-код към видеа, които да ви преведат през процеса стъпка по стъпка. Кутията съдържа и универсален инструмент, с който да извършите монтажа и да запазите за последваща поддръжка.
Красивият дизайн на серията GROHE Start е допълнен от удобни характеристики, като лесно и гладко управление на ръкохватката и технология за пестене на вода.

GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Основните ценности, отъждествяващи марката са иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие.

Само през последните десет години успехът на GROHE бе потвърден от повече от 300 дизайнерски и иновационни награди, както и поставянето на марката в класации като „Germany’s most sustainable large brands“. Списание Fortune® поставя GROHE в престижната класация Топ 50 компании, които „Ще променят Света“ .