Ела си у дома и кажи "Благодаря" за Коледа!

БГ Радио отново те кани да си дойдеш у дома за Коледа, за да прегърнеш близките си на родна земя и да им кажеш "Благодаря!"

Тази Коледа БГ Радио  съвместно с Coca-Cola за втори път ще проведе кампанията, която ще осъществи истинско чудо за едно българско семейство, разделено от граници  с награда двупосочни самолетни билети до България!

На Коледа всички искаме да бъдем заедно с най-любимите ни хора, с най-близките – със семейството, но понякога това не е възможно, защото ни делят граници и океани.  БГ Радио и Coca-Cola ще направят така, че едно българско семейство да се върне в България и да прекара коледните празници с най-близките си хора в родния дом.

Включи се в кампанията, сподели с нас при кого искаш да се прибереш за празниците, ако си в чужбина и на кого искаш да кажеш "Благодаря!", когато си на родна земя в най-светлите христиански празнични дни. Ако живееш в България, също може да се включиш в кампанията, като поканиш свои близки, които тилипсват,защото са на хиляди километри разстояние от родината!  Регистрирай се тук, ако искаш да доведем семейството, което ти липсва, защото е в чужбина! Голамата награда, която ще спечели един от всички регистрирани, са   4 двупосочни самолетни билета от мястото в чужбина, където живее българското семейство, до София! 

Изпрати ни снимки на близките ти, с които искаш да прекараш светлите празници и на които искаш да благодариш на родна земя. Регистрирай се и сподели за какво искаш да им кажеш "Благодаря", когато се завърнеш в родината  до 7 декември! Името на победителя ще бъде изтеглено с томбола и обявено на 8 декември 2017 г. по БГ Радио.

Преди една година, Лора, Райна и Йонко Стоименови, победителите от кампанията на БГ Радио и Coca-Cola "У дома за Коледа" кацнаха на родна земя на 21 декември в 20.30 ч. след часове полет от САЩ и бяха посрещнати с вълнуваща изненада от екипа на БГ Радио. Наско от "Любими песни за любими хора" беше на Терминал 2 на Летище София заедно с Дичо, който посрещна семейството с песен "Я кажи ми, облаче, ле бяло". Посрещането беше трогателно не само за семейство Стоименови, но и за всички присъстващи на летище София, които очакваха свои близки да се приберат у дома за Коледа.

Тази година заедно с Coca-Cola БГ Радио ще сътвори още едно коледно чудо за едно българско семейство! То може да е и твоето - включи се в кампанията, ела си у дома за и кажи "Благодаря!" за Коледа!