Васил Найденов се завръща в Bedroom Beach

Васил Найденов се завръща в Bedroom Beach
22 Юли 2019

Естрадната легенда Васил Найденов ще изнесе невиждан по своята пищност концерт, който гарантирано  ще бъде музикалното събитие на Лято 2019. На 1 август поп-звездата ще изненада публиката с бутиков спектакъл на самия морски бряг. Шоуто ще е без аналог и има амбициите да се превърне в знаково за българската музикална история. Певецът вече е подготвил своя репертоар, който ще включва освен най-големите му хитове, песни с нов аранжимент, така и акапелни изпълнения. Началният час на концертът е 23:30 часа, а мястото е Bedroom beach club.

За няколкократният носител на наградата „Златен Орфей” това е втората толкова грандиозна изява в Слънчев бряг. Mиналото лято над 1500 гости имаха възможност да се насладят на представянето му. Тогава Васил Найденов не слезе от сцената над 3 часа, а негови специални гости бяха легендарните музиканти от Gipsy kings.

Tази година Васил Найденов ще бъде в компанията на още 7 музиканти, за да изпълни абсолютно на живо шлагерите, превърнали се в част от саундтрака на не една любовна история. Изпълнителят на „Адаптация” и „По-първи петли” не крие вълнението си от предстоящия бутиков концерт: „Миналото лято публиката беше феноменална, ето защо имам намерение да й поднеса един още по- елегантен и изискан спектакъл.”

Прочетете още