Тоника СВ с мега концерт в Пловдив

Тоника СВ с мега концерт в Пловдив
14 Май 2024

Групата ще изпълни златните си хитове и нови песни в Античния театър през септември

Голям концерт на любимата българска група Тоника СВ на сцената на Античен театър град Пловдив ще се състои на 8 септември от 20,00 часа.

Билетите от 20 до 75 лева вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Музикалното шоу ще отбележи над 40-годишното присъствие в българския музикален живот на Милица, Ралица , Драго и Емил. Концертът ще почете и паметта на без време отишлата си певица Ваня Костова. Групата ще зарадва публиката с големите си хитове като „Един неразделен клас“, „Мария“, „Приятели“ и други.

За нас е голямо предизвикателство да изнесем самостоятелен концерт в Античния театър в Пловдив, на една от най-красивите сцени в България. Пътували сме из цялата страна, пели сме по всички сцени в страната, но това ще бъде първият ни изцяло самостоятелен концерт в Античния театър“, каза Милица Божинова.

Подготовката за грандиозното шоу вече започна. На концерта ще прозвучат и нови песни, които публиката ще чуе за първи път. Концертът ще бъде своеобразен бенефис на най-популярната и обична вокална група в България. Той ще разкаже тяхната история чрез музиката им.

За 45 години „Тоника“ се превръща и остава една от най-любимите и значими музикални формации, оставила следа в спомените на поколения българи.

Прочетете още