Тази седмица при Данчо Стълбицата – Найден Вълчев, Николо Коцев, Алекс Раева и още звезди!

Тази седмица при Данчо Стълбицата – Найден Вълчев, Николо Коцев, Алекс Раева и още звезди!
4 Декември 2017

На 6 декември (сряда) от 21 ч. гости при Данчо Стълбицата ще бъдат Найден Вълчев, Николо Коцев, Алекс Раева, Пламен и Иво, Ели Раданова, Димитър Атанасов и Христо Младенов.

Ели Раданова ще представи дебютния си сингъл "Защото Така". Световноизвестният рок музикант и композитор Николо Коцев ще разкаже за специалния концерт по повод на 6 годишнината на група "Кикимора"Алекс Раева от група Mind Trips ще представи новата песен - "Don't Stop". Братята Пламен и Иво ще ни разкажат за новият си проект - "С ръка на лице".

Снимка:

Следващ гост при Данчо ще бъде 90-годишния поет Найден Вълчев, който е автор на текста на „Една българска роза“ в изпълнение на Паша Христова. Тази година Министерството на културата удостои със „Златен век“ писателя Найден Вълчев по повод деветдесетата му годишнина и като признание за неговото дългогодишно поетическо и преводаческо творчество. Найден Вълчев също е носител на орден „Св. св. Кирил и Методий“ - първа степен.

Снимка:

Последни гости са Димитър Атанасов и Христо Младенов, които ще разкажат за предстоящите си клубни участия във Варна и София

Цялото предаване може да чуете отново ТУК.

Прочетете още