Световният ден на множествената склероза събира P.I.F. и Филип Аврамов на една сцена

Световният ден на множествената склероза
събира P.I.F. и Филип Аврамов  на една сцена
13 Май 2019

Актьорът с рок кръвна група Филип Аврамов и бандата, в чиято музика поезията и театърът са част от едно „Колело“ -  P.I.F, ще се включат в концерт по повод Световният ден на множествената склероза, 30 май. Водещ на концерта ще бъде Наско Стоянов от БГ Радио.  

Мястото на срещата е парка зад НДК, началото е в  17 ч, а входът е свободен. По време на събитието P.I.F. ще изпълнят песента „Понякога“, която посветиха на всички хора с МС. На сцената ще видим още трио „Ы”, възпитаници от Училище за певци "D Stars", трио „Тринити“, Ансамбъл за народни песни и танци – град Пазарджик, и други. Актьорите Лара Златарева, Росен Пенчев, Мариана Йотова също ще подкрепят каузата с музикално изпълнение.

Мотото на тазгодишната инициатива е „Невидимата МС”, а организатор е фондация „Множествена склероза България”. Основната цел е повишаване на информираността на обществото за невидимите МС симптоми и тяхното въздействие върху качеството на живот на потърпевшите. Като част от кампанията чрез кратки видеоклипове ще се представят различни хора, засегнати от МС. 

Прочетете още