Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени са гости в БГ Версия

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени са гости в БГ Версия
23 Октомври 2020

Тази седмица гости в 4-ти епизод на предаването „БГ Версия“ са Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Те ще представят някой от най- популярните си обичани песни в нови и неочаквани версии. Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов и Мирослава Иванов ще изпълнят „По-полека“, „Холивуд“, „Фойерверк“ и още от най-популярните им песни. Освен хубавата музика, зрителите ще се насладят на интересни истории около създаването на песните, а Стефан Вълдобрев ще разкаже на какво според него се дължи успеха и на песните и на групата.

В този епизод на „БГ Версия“ Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще представят групата Керана и космонавтите. Ще чуем за първата им среща и какво най-много е впечатлило Стефан в тях. Те ще представят няколко свои песни, също в изцяло нова версия.

В епизода ще видим и седмичната класация на „БГ радио“ – „Нашите 10“. В нея се представят 10-те най-излъчвани песни в ефира на радиостанцията.

Гледайте „БГ Версия“ всяка неделя от 23:00ч. по БНТ 1. Почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването и във Facebook и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на БГ Радио.

С любезното съдействие на мебелен магазин Айко
„БГ Версия“ – различната версия на българската музика.

Прочетете още