"Станиоли" с нов албум

28 Септември 2015

11г. по-късно „СТАНИОЛИ” издават своя 3-ти пореден дългочакан от всички албум, озаглавен „КРИЛА” с първа пилотна песен „Имам всичко, имам теб”.

Малко забравеният, но незабравим мъжки дует "СТАНИОЛИ", който помните от края на 90-те и началото на 2000г. в лицето на Станчо Станчев – вокал и Орлин Дочев – вокал отново се зъвръща не само на българска сцена, но и на европейската. След 11г. "мълчание" в края на септ. т.г. „STANIOLI” идват с новия си сингъл „Имам всичко, имам теб”, пилотна песен от от поредния им 3-ти дуетен албум, който ще носи заглавието "КРИЛА", чиито продуценти са самите те и който предстои да бъде издаден през 2016г, състоящ се от 10 дуетни песни, първата от които ще бъде представена ексклузивно на 25 септември 2015г първо по БГ радио, а нейното официално видео първо ще бъде качено на тяхната нова страница в интернет на адрес www.stanioli.com

Пилотната песен от „КРИЛА” носи името "Имам всичко, имам теб". Спомняте си, че специфичното в старите песни на „СТАНИОЛИ” беше октавовото пеене в припевите, което и днес остава тяхна „запазена марка”, а новото при тях сега е, че на бял свят ще се появят и 2 песни, изпяти на английски, предвидени за лондонските и европейски радиостанции и ТВ канали. Това са песните „Skyleader” и “Sexy Mother”, в чиито текстове за първи път и двамата са съавтори.

Станчо Станчев - соло-вокалът на "СТАНИОЛИ", който от 6г живее в Лондон изрази, че изпитва голямо вълнение от това, че Орлин инициира завръщането на "СТАНИОЛИ" 11г. по-късно и вече в продължение на повече от 6м работят задочно по проекта. В това време Орлин не е преставал да пише музика от любов към музиката, а през последните 5г. издаде сам 3 самостоятелни солови албума "Personal Mode" -2012; "ON"-2013; "7th Heaven'-2015. "Имам всичко, имам теб" е със специалното участие на Момчил Колев и Мирослав Иванов (ex STANIOLI, SAFO), чийто аранжимент отново е в запазения за дуета романтичен стил new romantic.

Режисьор и оператор на новото видео на "Имам всичко, имам теб" е дело на техния стар приятел Бисер Овчаров, когото познавате като перкусионист и барабанист още от „Латинопартизани“, както и от концертните участия на Орлин с неговия акустичен проект „АРЛИНА“. За първи път ще чуете ексклузивно "Имам всичко, имам теб" на 25 септември 2015г в ефира на БГ Радио, а нейния видео-клип ще бъде представен от дуото в началото на октомври в „Ново 10+2“ в програмата на БНТ от водещия на класацията - Васко Громков.

Прочетете още