Списание EVA става на 20 и организира баготворителна изложба!

Списание EVA става на 20 и организира баготворителна изложба!
2 Ноември 2018

За да отбележи 20-годишнината, EVA ще събере своите приятели на благотворителна изложба с фотографии от цялата история на списанието, някои от които ще бъдат показани за пръв път. Благотворителната кампания „За едно добро“, EVA осъществява за трета поредна година.

И този път, със средствата, събрани по време на кампанията, EVA ще подкрепи фондацията на Нана ГладуишЕдна от 8“ и инициативата й „Пътуващ розов кемпер“, улесняваща профилактиката на рака на гърдата и други онкологични заболявания.

75-те публикувани и непубликувани фотографии на EVA могат да се видят до 6 ноември в новата галерия OBORISHTE 5 Gallery and Hall, на ул. „Оборище” 5.

Ако желаете да закупите благотворително някой от фотосите, можете да изтеглите каталога на изложбата, да отбележите номера на фотографията, която искате да купите и да платите по банков път на следната благотворителна сметка:      

Aтика Ева AД (дарителска сметка)

IBAN: BG45IORT80485014571500

BIC: IORTBGSF

Инвестбанк АД

След това е необходимо само да изпратите копие от платежното на events@atticaeva.bg , като в платежното нареждане напишете като основание за плащане номера на фотографията, която сте избрали. Ние ще се свържем с вас, за да уточним начина на изпращане на фотоса. Цената на всяка фотография е 200лв.

Благотворителната кампания ще продължи  и след приключването на изложбата. До края на годината на https://plakatkombinat.com/collections/20-years-eva всеки може да избере и поръча във вид на постер любимия си кадър от историята на EVA.

Всички средства, събрани от продажбата на специалната селекция модни и портретни фотографии ще бъдат дарени за фондация „Една от 8“.

Прочетете още