Спечели двойна покана за концертите на Мария Илиева в Пловдив, Бургас и Варна!

Спечели двойна покана за концертите на Мария Илиева в Пловдив, Бургас и Варна!
4 Юли 2019

На 5 юли (петък) в Стартер Боги и Симо ще раздадат три двойни покани за концерта на Мария Илиева в Пловдив. Играта ще се проведе изцяло във фейсбук страницата на СТАРТЕР! В периода (8-10 юли) във фейсбук страницата на Любими песни за любими хора ще се раздава по една двойна покана на ден за концерта на Мария Илиева в Бургас.

В периода (10-12 юли) във фейсбук страницата на СТАРТЕР ще се раздава по една двойна покана на ден за концерта на Мария Илиева във Варна.

За да участвате в игрите трябва да напишете под дневните постове във фейсбук коментар, отговарящ на въпроса: „С кого искаш да отидеш заедно на концерта?“. Имената на спечелилите ще бъдат обявени в ефир и Facebook.

Ето и повече информация за концертите:

Концертите от турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” ще се превърнат в преживяване за цял живот. На 9-ти юли в Пловдив, 14-ти юли в Бургас, 16-ти юли във Варна и 22-ри октомври в София. Билети за „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” може да намерите на EVENTIM, както и на касите. Специални гости на турнето на Мария Илиева ще бъдат Любо Киров и Графа, които ще участват в Пловдив и Варна. За концерта в Бургас специален гост ще бъде Стефан Илчев.

Прочетете още