Слънчев бряг посреща Лили Иванова след седмица

Слънчев бряг посреща Лили Иванова след седмица
27 Май 2019

На 12 юни Слънчев бряг открива 60-и юбилеен сезон със събитие, на което ще посрещне специалния си гост Лили Иванова. В партньорство с БГ РАДИО „Слънчев бряг“ АД ще направи достъпна музиката на най-голямата звезда на българската поп музика, която е доказала, че може да превърне в хит всяка своя песен.

Със златни букви в историята на комплекса са записани годините на провеждане на международния фестивал за поп музика „Златен Орфей“ (1965-1999). Именно с фестивала самата Лили Иванова свързва спомена си за Слънчев бряг, като споделя: „Фестивалът „Златният Орфей“ е моят незабравим спомен за Слънчев бряг. Вълнението на музиканти, композитори, автори на текстове, аранжори, изпълнители и на публика беше нещо, което не може да се опише – бяха наистина незабравими и вълнуващи дни.“

Всеки посетител на курорта ще има възможност да присъства на официалното откриване, както и на концерта на Лили Иванова, закупувайки билет от мрежата на Eventim. Цената на билетите, които вече са пуснати за свободна продажба е 40 лв.

Прочетете още