Рок легендите Сигнал и Тангра за пръв път на една сцена

Рок легендите Сигнал и Тангра за пръв път на една сцена
16 Август 2022

За исторически концерти се събират две от най-великите български групи – Сигнал и Тангра. Рок легендите се качват за пръв път заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове на златните БГ хитове.

„Въпреки че повече от 40 години сме на музикалната сцена, реално с Тангра никога не сме изнасяли общ концерт само двете групи.“, споделя Данчо Караджов. „Затова с голямо желание и удоволствие ще направим през септември тези три концерта, като обещаваме на публиката наистина едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, допълва един от най-разпознаваемите и обичани гласове у нас.

Фронтменът на Тангра Боби Косатката също е категоричен: „Нашето желание е да забавляваме хората, да ги отпуснем, да се чувстват щастливи и свободни! Подготвили сме съвременен много здрав звук  с две соло китари, което е нещо различно и свежо. Ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни в един зареждащ музикален микс с вечни послания!“

Сигнал и Тангра заедно може да чуете и видите на живо на:

  • 15 септември в Бургас;
  • 19 септември в Стара Загора;
  • 20 септември в Пловдив;

Подгряващи на концертите ще са култовата рок група на 90-те – Елит. Спри се и жадувай! Любовта, без която не можем, идва в твоя град! Медиен партньор е БГ Радио. Билети може да се закупят на EVENTIM и в партньорската мрежа.

Прочетете още