Ралица Бежан с ново стилно видео към песента „Ето ме“

Ралица Бежан с ново стилно видео към песента „Ето ме“
8 Април 2024

Певицата и актриса Ралица Ковачева-Бежан представя нов артистичен видео клип към песента „Ето ме“, която е заглавното парче от едноименния й авторски албум. Негов режисьор е Георги Гаврилов, а оператор е Галина Василева. Освен Ралица Бежан, във видеото участват и музикантите, с които тя работи от години и са с нея рамо до рамо на сцената с нея. А те са Калин Жечев - пиано, Ивелин Иванов - акордеон, Димитър Сирков - контрабас и Стоил Иванов-Стю - барабани. С главна роля във видеото блести още младата актриса Сабина Коен, приятели и колеги на Ралица, нейната дъщеря Дара-Йоана и кучето им Санди.

С ярък театрален привкус, кинаджийско, ретро-симпатично и в същото време, носещо усмивка, свежест и настроение, видеото към „Ето ме“ носи неподправения почерк на чаровната актриса и певица Ралица Бежан. 

Наред с актьорската си кариера и преподавателска дейност в НАТФИЗ, пеещата актриса планира и „възраждане“ на музикалния спектакъл „Незабравимите – старите песни на нов глас“, който с настъпване на ковид – пандемията спря да се играе. Голямото завръщане на сцената на чудния спектакъл, в който старите градски песни не са забравени, а звучат повече от модерно, с нова енергия и очарование, се очаква още тази пролет и лято на откритите сцени в София и страната.

Прочетете още