Радиоводещият Симеон Колев представя новата си книга „Мисия татко: Диалози“

Радиоводещият Симеон Колев представя новата си книга „Мисия татко: Диалози“
15 Февруари 2019

Повечето хора познават Симеон Колев от сутрешния ефир на „БГ Радио“. Зад медийната личност обаче се крие баща от плът и кръв с дългогодишен опит. Не е тайна за никого, че Симо обича да задава въпроси. Но още повече обича да отговаря, особено когато питат децата. Защото за Симо бащинството не е просто едната страна на семейната монета, а мисия. И то такава, в която не е сам.

Родни експерти от всички области на живота се превръщат в съмишленици на  Симо, включвайки се в диалозите в най-новата му книга. Сред тях са вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов, журналистът Георги Милков, експертът по Слънцето от обсерваторията в Рожен д-р Никола Петров, съдия Любка Петрова, психотерапевтът Детелина Стаменова и още много – лекари, историци, учени, преподаватели и доказани специалисти по щастие.

Премиерата на книгата ще се състои на 20 февруари (сряда) от 19:00 ч. в столичното заведение „Кино Култура“. Гостите на събитието ще имат възможността да се включат в разговор с автора и специалисти в различни сфери за значението на диалозите, които водим с децата, правилния подход, темите табу и всичко любопитното от необятната вселена на взаимоотношенията между деца и родители. 

„Мисия татко: Диалози“ е третата книга на Симo след „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа“, в която споделя свои размисли за любовта, секса и брака, и „Мисия татко“, където говори за първите предизвикателства на родителството.

Прочетете още