ПРИКАЗКАТА P.I.F. продължава с концерт „невиДИМО“

ПРИКАЗКАТА P.I.F. продължава с концерт „невиДИМО“
7 Януари 2022

На 14-ти януари, петък, ПРИКАЗКАТА P.I.F. ще продължи с един силно емоционален и специален концерт – „невиДИМО“ в столичен клуб.

Концертът беше планиран за 21.12.2021г. - датата, на която година по-рано в небето заблестя звездата Димо Стоянов, но поради заболяване на член от групата се наложи събитието да бъде отложено.

Приказката P.I.F. – невиДИМО“ няма да е просто концерт от поредицата в памет на Димо, това ще е спектакъл за чудните хора, които живеят в сърцата ни за едно голямо непораснало дете, което е слушало в захлас музиката на Фреди Меркюри и е мечтаело да бъде като него. За любовта, онази истинска, вселенска любов, за която няма граници и време. И макар невиДИМО, на 14-ти януари той ще е отново с нас на сцената, както е бил през всичките тези години. Ще се опитаме да пресъздадем присъствието на Димо чрез магията на сценичните изкуства. „Ще помага и ще се грижи за това, което е оставил,  за да ни накара да се чувстваме по-сигурни, че това което правим е правилно и нужно“ – споделя Иван Велков.

Гост музикантите в това невиДИМО приключение ще са Ерсин Мустафов, Владимир Михайлов, Никеца, Виктор (Gabana) и Михаела Ненова - цигулка.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.

Прочетете още