Премиера на пилотния сингъл на Стенли „Чужди тела“ по БГ Радио

Премиера на пилотния сингъл на Стенли „Чужди тела“ по БГ Радио
9 Октомври 2019

Днес, 09.10, е премиерата на „Чужди тела“ по БГ Радио, новия сингъл на Станислав Сланев-Стенли. Автор на музиката на песента „Чужди тела“ е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В „Чужди тела“ с вокали се включва и един много специален гост за Стенли: 17-годишната му дъщеря Никол.

Чужди тела“ е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Стенли, който ще излезе на 1 ноември (петък) на физически носител (CD) и в дигитална версия с медийната подкрепа на БГ Радио. Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002). Албумът включва 10 нови песни, а Стенли събира звезден отбор от приятели – съмишленици за създаването на проекта.

Стенли и групата му ще представят албума „Чужди тела“ на 1 ноември (петък) на живо в столичен клуб. Билетите за концерта-промоция може да намерите ТУК. Освен песните от новия албум по време на концерта, Стенли ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“, „Поля от слънчогледи“ и други. По време на концерта - промоция ще се състои и видеопремиерата на сингъла „Чужди тела“.

Прочетете още