Предаването „БГ Версия“ посвещава епизод за 20-тия юбилей на БГ Радио

Предаването „БГ Версия“ посвещава епизод за 20-тия юбилей на БГ Радио
5 Март 2021

Тази неделя, 7-ми март, БГ Версия ще представи сборно издание - микс от звездни изпълнения от първи и втори сезон на предаването. По случай 20-тия юбилей на БГ Радио, в епизода ще видим някой от най-популярните и обичани български песни за последните 20 години.

След тях са Поли Генова и „If love was a crime“ – песента, която представи България на конкурса Евровизия през 2016г. в Стокхолм и стигна до 4-то място. Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с „По-полека“ – песента, която оглави класацията на БГ Радио „БГ песен на десетилетието“ през 2020г.. Ще чуем хита на Мишо Шамара и Бенджамини „Бяхме деца“ в нова акустична версия и в изпълнение на Pavell & Venci Venc‘.  

„Давам всичко“ на Графа – една от най- нежните и обичани песни в ефира на БГ Радио в дует с Мария Илиева – 4 пъти носителка на наградата „БГ Изпълнителка“. В предаването D2 ще представят нова акустична версия на песента „Аз и ти“ , която се появява чрез конкурса „Стани известен с БГ Радио и D2” за текст на песен през 2001г. Ще видим още много от любимите български песни за последните 20 години, като „Шоколад“ на група Остава, „Бягство“ на Авеню, „Опасно близки“ на Михаела Филева и Venzy, „Между 2 луни“ – Белослава, „Моята сила“ на Б.Т.Р. и „Приказка“ на P.I.F.

Гледайте тази неделя, 7-ми март, 23:00 часа новият епизод на БГ Версия посветен на 20-тия юбилей на БГ Радио.

Новият епизод на „БГ Версия“ посветен на 20-тия юбилей на БГ Радио. Почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването и във Facebook и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на БГ Радио.

„БГ Версия“ – различната версия на българската музика.

Прочетете още