Посрещнете лятото с ваучери за 100 лв от LCWaikiki - награди в "Любими песни за любими хора"!

Посрещнете лятото с ваучери за 100 лв от LCWaikiki - награди в
15 Април 2016

Петима от вас ще могат да посрещнат новия сезон с ваучер за пазаруване от LCWaikiki на стойност 100 лв. в игра в "Любими песни за любими хора"!

Лятото идва и е време да се заредим с настроение! Ето защо до 28 април всеки делничен ден в официалната страница на Любими песни за любими хора във фейсбук представяме модели от новата колекция на LCWaikiki. За да спечелите една от петте награди, се отбележете с таг на снимката или като коментар напишете защо искате да пазарувате за новия сезон от магазините на модния бранд. Имената на първите двама победители, избрани на произволен принцип от всички участници, ще бъдат обявени в петък, 22 април, а имената на още трима щастливци ще станат ясни на 28 април в ефира на Любими песни за любими хора по БГ Радио.

И това лято цветята са навсякъде – от принтовете  върху  ризите в романтичен стил до деним панталоните и допълващите аксесоари.ЕЛ СИ УАЙКИКИ Collection ни  предлага рокли в утвърдения етно стил в натурални тонове, широки туники с ветрилообразни ръкави и големи джобове са представени в екрю, охра, маслинено. Присъстват разкроените деним панталони,  дългите  шифонени ризи и кимоната с принтове. Акцент този сезон ще бъде карето. Дълги плисирани поли с принтове в бяло, синьо и индиго се комбинират с леки памучни тениски  и трикотажни елеци без ръкави.

Съчетание на стил  и комфорт в най-предпочитаните за топлите дни модели.  Деним, Чино в светли тонове,  ризи  от класическите блендове  памук и лен са акцентите за  господата в ЕЛ СИ УАЙКИКИ през сезон Пролет/Лято 2016. Блейзери от естествени материи с класически кройки, елегантни панталони  съчетани с  ризи, в които преобладавт аква, лавандулово синьо и бяло ще грабнат вниманието на мъжете в ЕЛ СИ УАЙКИКИ  Collection.

Тийнеджърите ще са по- модерни от всякога, с новите линии на EЛ  СИ УАЙКИКИ  – стил и комфорт, съобразени с последните модни тенденции.За подрастващите дами, може да намерите линия в стил Бохо-усещане за свобода и нежно излъчване.Задължителни детайли са ресните, дантелени рокли и разкроени панталони, съчетани с цветни мотиви, пеперуди и етно детайли.

За най-малкиите си клиенти,в ЕЛ СИ УАЙКИКИ може да намерите колекция в светло жълто, небесно синьо и закачливо розово, комбинирани с индиго и каки. Линиите са изяло насочени към игрите навън и комфорта на вашите малчугани.      

Пътешествието на марката ЕЛ СИ УАЙКИКИ започва през 1985 като и до днес изповядва мотото “Всеки заслужава да бъде добре облечен” чрез мисията за „достъпна мода“. ЕЛ СИ УАЙКИКИ продължава възхода си както в Турция така и 29 държави по света чрез повече от 600 магазина.  

 

Тагове: Игра

Прочетете още