Поли Генова с премиера на новия си албум и авторска колекция бижута с известен бранд

Поли Генова с премиера на новия си албум и авторска колекция бижута с известен бранд
20 Октомври 2023

Лимитираната серия бижута от злато с диаманти скоро ще е в продажба, а песните от албума ще бъдат представени на живо на 16 ноември в Pirotska 5 Event Center

Поли Генова представи своя дългоочакван албум „LAST NIGHT“ по време на ексклузивно събитие в София. В пълния си блясък Поли показа за пръв път и авторската си колекция бижута, създадена в партньорство с известния бранд Goto Jewellery and Diamonds и един от техните основни партньори – известен италиански дизайнер. Наречена „Goto by Poli Genova“, колекцията е изцяло вдъхновена от уникалния и индивидуален стил на Поли и представя ръчно изработени бижута от 18-карата злато и диаманти.

„Развълнувана съм, че за пръв път мога да споделя тази дългоочаквана специална колекция, върху която работихме с екипа на Goto. Всяко едно бижу е уникално, създадено с огромна любов и е вдъхновено от личността ми и изкуството, което правя. Нямам търпение да видя тези съкровища да заблестят върху новите им притежатели!“

Изпълнителката бе подкрепена от различни уважавани личности у нас, включително Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма в България. Иконата на българската музика Лили Иванова също беше сред поканените. По този повод тя сподели в социалните медии: „Благодаря на прекрасната певица Поли Генова за поканата, уважението и красивите цветя! С пожелание за много успехи!“. Примата не успя да присъства на събитието, но изпрати на Поли букет от рози по повод премиерата.

Гости на събитието също бяха колеги и приятели на Поли, популярни личности от българския шоу бизнес и представители на медиите. Сред тях бяха Влади Ампов-Графа, Люси Дяковска, Михаела Маринова, Вики Терзийска, Ники Кънчев, Максим Бехар, Георги Милков и други.

Албумът „LAST NIGHT“ на Поли Генова събира едни от най-големите ѝ хитове през последните две години като „Last Night“ и „No More“, които влязоха в ТОП 3 на националната радио класация за най-излъчвани български песни през 2021 г. Сред другите парчета в албума са и колаборациите „Тръгни навреме“ с Любо Киров и летният хит „La Rumba“ с чилийския изпълнител Родриго Ейс. В него феновете могат да чуят още „Help Me Out“, „Give Me Your Love“, „Недей да правиш така“ и „Na Na“. С този албум Поли отново демонстрира своя талант, творчество и страст към музиката, както на българската, така и на международната сцена. „LAST NIGHT“ вече е достъпен във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна. За феновете ѝ, Поли Генова ще изпълни песните от албума си на живо на 16 ноември в Pirotska 5 Event Center, а билетите за концерта вече са налични в мрежата на Eventim.

Албумът „LAST NIGHT“ е реализиран с медийната подкрепа на БГ Радио и City радио и телевизия и се разпространява от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

Колекцията „Goto by Poli Genova“ е резултат от интензивната работа на Поли Генова и екипа на Goto в продължение на две години. Изпълнителката лично се среща с дизайнера на бижута Джани Скаполатело, който тя и GOTO избират заедно. Поли и Джани заедно измислят всеки детайл от селекцията бижута в ателието му в Неапол.Те носят посланието „Nata per brillare“ или на български – „Родена да блести“, което е отражение на многото образи на Поли. Не само като звезда на сцената, но и като майка, жена и бунтарско момиче, променящо стереотипи. Изпълнителката лично представя колекцията си в красива и нестандартна фотосесия, заснета от талантливия фотограф Мина Ангелова, чиито професионални постижения включват работа за световноизвестни марки като Givenchy, L'Оréal, Make Up For Ever и други.

Колекцията „Goto by Poli Genova“ може да бъде разгледана в официалния сайт на Goto – gotodiamond.it, както в основните им магазини в страната през следващите месеци като гостуваща колекция.

Прочетете още