Поли Генова с премиера на новата си песен „We Only Have Today“

Поли Генова с премиера на новата си песен „We Only Have Today“
7 Юни 2024

Синът на Поли Генова играе главна роля във видеоклипа към песента, разкривайки вълнуващия свят на детските фантазии

Поли Генова представя най-новата си песен – „We Only Have Today“. Като национален посланик на УНИЦЕФ за България, Поли посвещава тази песен на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН. Новият й сингъл не само ни вдъхновява, но и ни кара да подкрепяме децата да не спират да мечтаят, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.

Песента, която носи позитивното послание да бъдем до децата тук и сега, беше изпълнена предпремиерно на 1 юни – Световния ден на детето. Поли Генова я представи на живо пред стотици деца и гости от България и света на специално събитие за празника, организирано от УНИЦЕФ.

Видеоклипът към „We Only Have Today“, режисиран от Вито Бонев, е истинско визуално произведение на изкуството, заснето в Националната астрономическа обсерватория „Рожен“ и Планетариума в Смолян. В главната роля е петгодишният Даниел - синът на Поли, който заедно с майка си преоткрива един нов и безкрайно красив свят, плод на детските мечти и въображение. В песента се  подчертава значимостта на времето, прекарано между родителите и децата им, както и колко е важно  те да растат обичани, защитени и подкрепени от семействата си.

„Като майка на две прекрасни деца, които са източник на безкрайна радост и вдъхновение за мен, мога да кажа, че те са моите най-добри учители. Те ме научиха да вярвам и мечтая по-силно от всякога. Децата са нашето бъдеще, затова трябва да направим всичко възможно, за да им дадем най-добрия старт в живота и да ги насърчим да мечтаят и вярват в своите възможности. Това е и посланието на новата ми песен, която се надявам да вдъхнови всички, които я чуят“, споделя с вълнение Поли Генова.

Прочетете още