„Phantom Pain” на Виктория е четвъртото предложение за Евровизия 2021

„Phantom Pain” на Виктория е четвъртото предложение за Евровизия 2021
16 Февруари 2021

Виктория с трета поредна премиера в рамките на три дни. Българската надежда за Евровизия 2021 публикува “Phantom Pain” – една от потенциалните песни, с които може да представи България на конкурса.

Phantom Pain” е написана от Виктория и шведските композитори и продуценти Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал. Българският представител на Евровизия 2021 споделя, че голяма част от песента е създадена и завършена виртуално заради наложените пътни рестрикции в световен мащаб. В създаването на песента участие взема и Софийската филхармония, която поставя финалните щрихи на песента.

Виктория разказва за “Phantom Pain”: “Всяка една от песните в “a little dramatic” има своя история, която допълва останалите парчета в албума. Получи се един страхотен мини разказ, който успяхме да предадем в 5 песни. “Phantom Pain” е доста ексцентрична и за много хора може да се стори крайна, но е перфектното допълнение към утрешната премиера на “The Funeral Song”.”

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа. 

Прочетете още