ОСТАВА с нов видео клип броени дни преди големите концерти в Пловдив и Русе

ОСТАВА с нов видео клип броени дни преди големите концерти в Пловдив и Русе
12 Септември 2023

Поредна песен от последния албум на Остава - „Кислород“, оживява със стилно абстрактно видео. Този път момчетата повериха продукцията към „Сателит“ с режисьор Георги Манов. 

Историята в него минава през житейските истории на различни хора, като основният акцент е текстът, в който Свилен не за първи път възпява любовта. Силната космическа любов, която те изстрелва в орбита и те кара да гравитираш като „Сателит“. 
„Изключително образно парче, докато го слушах непрекъснато ми изплуваха различни картини, въпросът беше как да ги организирам. Тогава се сетих за Силвия, скоро я снимах в друг клип и ми хареса минималистичният й подход. Реших да я превърна в ходеща порцеланова инсталация, която вижда в душите на хората. Това беше ключовият момент в измислянето на този клип. След това, инспириран изцяло от музиката и текста започнах да подреждам картините една след друга.“ – споделя Жоро Манов.

Музиката е на Жоро, в аранжимента се включват всички от групата, а за продуцирането ѝ, както и на целият албум „Кислород“ работят заедно с Георги Станев. Новият сингъл „Сателит“ ще чуем и по време на последните за тази година концерти на открита сцена на Остава, на 16 септември в Лятно кино Орфей – Пловдив, 17 септември в Летен театър – Русе и на 2 октомври в Кино Кабана, София.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. 

Прочетете още