„Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев

„Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев
13 Септември 2021

Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в рока, този път от българската сцена и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците”. Съвместният им проект е красива песен за стойностните неща в живота, озаглавена „Не за мен”. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р. Видеоклипът на „Не за мен”, уловил непринудената атмосфера на приятелски дух в работния процес вече е факт. Режисьор на видеото е Боян Карамфилов.

В „Не за мен” ще чуете двата гласа на Б.Т.Р. – Атанас и Славчо, заедно с гласовете на „Щурците” – Кирил Маричков и Валди Тотев.

Славчо е като главния герой от сериала „Всички обичат Реймънд” – не може нищо да му се откаже, толкова е сърцат....”  коментира с чувство за хумор Кирил Маричков участието си в проекта. И добавя : ”Просто ми хареса песента, ако не я бях харесал щях да намеря начин да откажа! Тя е в малко битълсов мелодичен стил и може би затова му е хрумнало на Славчо да ни покани с Валди!”

Валди Тотев определя песента и работата към нея като „... едно затвърждаване  и продължение на дългогодишното ни приятелство с Б.Т.Р.”

„Не за мен”  е част от 13 – ия албум на Б.Т.Р. -  „Пъзел”, който предстои да бъде представен с концерт – премиера  на 13 октомври в зала 1 на НДК.

Прочетете още