Националният ансамбъл по художествена гимнастика на корицата на юбилейния брой на GLAMOUR

Националният ансамбъл по художествена гимнастика  на корицата на юбилейния брой на GLAMOUR
3 Декември 2019

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова застанаха пред обектива на фотографа Костадин Кръстев-Коко за специална фотосесия, по случай 10-ата годишнина на списание GLAMOUR в България. На кадрите момичетата влизат в едно различно амплоа – това на модели, и позират с дрехи и аксесоари от последните колекции на няколко модни марки, както и със специално ушити за тях рокли на дизайнерката Евгения Борисова.

Те са олицетворение на една мечта - мечтата на всеки да бъде първи в това, което прави. Както и на вярата, че трудът се отплаща. Наричат ги диамантения отбор. Когато ги събират, им казват, че трябва да заблестят по-ярко от златните момичета. 

Специално за снимките отборът и техните треньорки – Весела Димитрова и Михаела Маевска, прекарват 48 часа с екипа на списанието в слънчева Анталия и повдигат завесата към своя личен свят. Готови ли са новите съчетания за Олимпиадата, по колко часа тренират на ден, как прекарват свободното си време и какво всъщност похапват гимнастичките, четете само в новия брой на GLAMOUR.

Прочетете още