Най-якото сутрешно шоу Стартер става на 22 години на 22-ри февруари!

Най-якото сутрешно шоу Стартер става на 22 години на 22-ри февруари!
7 Февруари 2024

Стартер със Симеон и Богдана празнува 22 години и за пореден път ще покаже, че е най-якото сутрешно шоу! Тази година празникът ще се състои там, където е мястото на най-яките - във фитнеса! Празничното издание на Стартер е на 22 февруари и ще се излъчи на живо от фитнесът на годината,  Pulse ARENA,4 км. Цариградско шосе!

По традиция Стартер празнува на нестандартни места и по нестандартен начин, както приляга на най-забавното сутрешно шоу в радио ефира. За рождените дни на предаването, Симо и Боги са посрещали гости на циркова арена, в телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая в музикално училище, музей, небостъргач, кулинерно училище, ресторант и на матраци по пижами. Тази година те ще се включат на живо от фитнес пулс "Арена", където а подготвили много предизвикателства на яките си звездни гости! Специален гост на "Пет въпроса" ще бъде гласът на БГ Радио, чаровният, многолик и талантлив Ненчо Балабанов, за когото знаем, че спортува редовно. Освен колегите на Стартер - Цвети, Деси и Наско и приятелите им, психотерапевтът Милена Ташкова и любимият диетолог Ипократис Пападимитракос, празника ще уважат и много звезди сред които шармантният Георги Лозанов, Графа, Михаела Филева, Гергана Стоянова, запалената по фитнеса Теди Кацарова, телевизионният продуцент и журналист Георги Тошев, спортният журналист от Нова Александър Костадинов, екранната двойка от бТВ Бесте Сабри и Митьо Маринов, ултрамаратонецът Краси Георгиев, Славена Вътова, Ива Екимова, и още приятели на шоуто.

Най-якото сутрешно шоу има предизвикателство и за най-яките си почитатели! Първите 22-ма, които дойдат между 7:00 и 11:00 ч. във фитнеса на годината, Pulse Arena в София, за да поздравят Симо и Богдана, ще могат и да направят своята тренировка в залата напълно безплатно! Паролата е "22 години Стартер"!

Прочетете още