Молец с нова песен и пореден разпродаден концерт

Молец с нова песен и пореден разпродаден концерт
18 Април 2024

Най-новата песен на групата се казва „Няма значение“, а премиерата се състоя малко след завръщането им от Лондон

Група Молец продължава да вълнува феновете си с многобройни проекти и участия в България и извън нея. Само преди броени дни, една от най-успешните български групи, се завърна от Лондон - последната дестинация от европейското им турне за 2024 година. Над 600 души се събраха за МОЛЕЦ в клуб в английската столица, а за преживяването момчетата споделиха: ­

„Просто беше по-голямо от нас! Не знам... Толкова не съм се забавлявал на сцената никога! Усетих го(сцената) като едно безопасно място, на което всичко ми е позволено, по най-правилния начин“ – сподели Юли.

„Това е втория ни разпродаден Лондон и беше още по-велико! Успяхме да изненадаме и хората с първото изобщо изпълнение на новата ни песен.– допълни Крис.

Въпреки натоварения график и всички изминали концерти на МОЛЕЦ през последните месеци, Крис и Юли не спират да издават нова музика. Доказателство е песента и клипът към „Няма значение“, чиято премиера беше вчера (17.04) и която бързо набира популярност в музикалните платформи. Групата за пореден път показва, че не се страхува да се предизвиква творчески. С първата си самостоятелна нова песен за тази година, заявяват една изцяло нова стилистика, която изгражда различен от всичко до сега визуално-музикален свят. ­А междувременно се готвят и за поредното предизвикателство – предстоящото им турне, което ще завърши с мащабен концерт в Арена София.

Кристиян Марков и Юлиян Славчев, заедно с забележителния им бенд и танцьори, се готвят усилено, за да представят най-амбициозния си проект досега. Срещата с феновете на групата ще стартира в „Античен театър“ Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в „Летен театър“ Варна, а кулминацията ще настъпи в зала „Арена София“ на 21 ноември.

Билети за спектаклите през 2024 могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg. Турнето се осъществява с медийното партньорство на БГ Радио и радио Сити.

Прочетете още