Миро направи впечатляващ концерт в „Арена София“ и започва отначало с „Турне 2024“

Миро направи впечатляващ концерт в „Арена София“ и започва отначало с „Турне 2024“
18 Април 2024

Миро направи впечатляващ The Grand Finale в „Арена София“ в сряда вечерта. Публиката в пълната зала стана част от музикално шоу от всички измерения – експлозивни танци, светлинни, визуални и пироефекти и вълнуващата музика на Миро.

В най-голямата зала в страната звучаха превърналите се в емблематични за българската музика песни „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“, „Очите“, „Върха на планината“, а публиката пееше в един глас с любимия си изпълнител. Феновете слушаха и дуетите на Миро с Анелия – „Завинаги“, и с Мария Илиева – „Ако утре няма днес“. Финалът на концерта бе със специалното участие на Евгени Димитров-Маестрото, който изпълни на пиано „Де е България?“.

На сцената до Миро миналата вечер, както и на всичките му останали концерти, бяха музикантите от SoulBmoll и вокалното трио Trinity. Музикалният спектакъл в зала „Арена София“ беше кулминацията на турнето Best Of, което стартира през 2023 г.

Миро обаче започва всичко отначало и тази година е подготвил за публиката си „Турне 2024“, което ще бъде в осем града в страната - Пловдив - 17 юни, Плевен - 21 юни, Велико Търново - 11 юли, Бургас - 18 август, Стара Загора - 29 август, Варна - 4 септември, и Русе - 12 септември. Логичният завършек на поредицата от музикални събития ще бъде в зала 1 на НДК на 18 октомври.

Билети за „Турне 2024“ на Миро могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg. Турнето се осъществява с медийното партньорство на БГ Радио

Прочетете още