Михаела Маринова и румънският продуцент Alex Parker с първи общ проект

Михаела Маринова и румънският продуцент Alex Parker с първи общ проект
18 Март 2024

Румънският DJ и продуцент Alex Parker и Михаела Маринова празнуват първия си съвместен проект „Stay” с премиера на официално видео. Песента е емоционално преживяване, което изследва темите за любовта, копнежа и устойчивостта и обединява доказаните продуцентски умения на Alex с ангелския глас на Михаела.

Alex Parker и Михаела се запознават в рамките на третото издание на Sofia Songwriting Camp през 2023 г., а съвсем скоро след това работят отново заедно в студиата на „Вирджиния Рекърдс“. Там се ражда и колаборацията им „Stay”. Видеото към песента е заснето в София под режисурата на Alex Parker, а монтажът и специалните ефекти в клипа са дело на румънски екип от професионалисти.

Чувствам се като у дома тук. Сякаш открих моето второ семейство.“, споделя Alex за работата си с Михаела.

Alex Parker е известен диджей и продуцент от Букурещ, Румъния, който превръща страстта си към музиката в международен успех. Уникалният му подход в продуцирането печели признанието на множество музикални критици и меломани. Parker е автор и продуцент на над 50 песни на известни румънски изпълнители като Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj. 

Прочетете още