Любо Киров представя заглавния сингъл и видеоклип от новия му албум „Ново сърце“

Любо Киров представя заглавния сингъл и видеоклип от новия му албум „Ново сърце“
14 Юни 2024

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна. През последните години колекцията с най-добрите му песни, озаглавена „Знам“, и последвалите я албуми „Както преди“ и „Целуни ме“ го превърнаха в най-продавания изпълнител у нас. На стартовата линия, за да продължи уникалната биография на успеха, е нов албум на Любо със заглавие „Ново сърце“, чиято премиера е днес, 14 юни.

„С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние сме никой. Албумът „Ново сърце“ е огледало на целия спектър от емоции и мисли, които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя. Надявам се колкото се може повече хора да открият и себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите концерти из цяла България, „всичко да стане цяло“, споделя Любо.

С появата на албума своя премиера има и едноименият сингъл от него. Текстът, както винаги е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав Сланев – Стенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров.

„Ново сърце“ излиза и с видео, режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова, което е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда и усмихва. В него главни герои са близките на Любо и най-добрите му приятели, които го подкрепят и в личния му свят, и като артист.

Любо Киров ще представи новия си албум на живо за първи път на 14 юни в Sofia Live Club, където ще постави началото на голямото си национално турне. Билети за турнето може да намерите в мрежата на Eventim

ВСИЧКИ ДАТИ ОТ „НОВО ТУРНЕ 2024“ НА ЛЮБО КИРОВ

14 юни – София (разпродаден)
10 юли – Плевен (разпродаден)
11 юли – Плевен
13 юли – Варна (разпродаден)
18 юли – Стара загора
21 юли –  Бургас
7 август – Пловдив
9 октомври – Велико търново
28 ноември – София

Прочетете още