Кръстина Кокорска - Криста представя новия си сингъл „Отново”

Кръстина Кокорска - Криста представя новия си сингъл „Отново”
26 Ноември 2020

Отново“ е заглавието на новата песен на Криста. Тя е и част от предстоящия първи самостоятелен албум на певицата. С тази песен тя изразява своята артистична същност  и усещането си за съвременно звучене на музиката. Сингълът е истинско музикално и визуално откровение, в абсолютна хармония с нейната душевност.

Музиката и текстът са написани от популярната певица и автор на хитове Рейчъл Роу. Аранжиментът е дело на Страхил Велчев - Kink и Борислав Бояджиев - Борче. Концепцията за цялостната визия на клипа е на Криста, реализирана от режисьора Костадин Торков - Коцката, в партньорство с оператора Йордан Георгиев.

Кръстина Кокорска, по известна като Криста е един от  артистите на съвременното поколение с най-разностранен талант. Нейните музикални способности се разгръщат ярко както на българската попсцена, така и на театралната - в спектаклите на Камен Донев. През 2020 г. певицата е избрана от известния бродуейски режисьор Уест Хайлър за главната женска роля в популярния в цял свят мюзикъл "Шрек", поставен за първи път у нас. Нейния глас разпознаваме и в анимационните герои на касови филмови продукции като "Тролчета", "Малката стъпка", "Сладките грозничета", а наскоро бе поканена да дублира гласа на Бионсе в новата екранна адаптация на "Цар Лъв".

Прочетете още