Концертът на Михаела Филева надхвърли и най-големите очаквания на публиката

Концертът на Михаела Филева надхвърли и най-големите очаквания на публиката
21 Април 2019

Първият самостоятелен концерт на Михаела Филева в Зала 1 на НДК е вече факт. Случи се пред 4-хилядна публика, за която близо двата часа музика, танци и шоу минаха като миг, а първата среща на голяма сцена с любимата им певица влезе в графата “незабравими”.

Времето буквално летеше – стартът беше поставен с емблематичната “Инкогнито”, продължи с микс от “Едно наум” и “Без етикети”, а енергията и синхронът между Михаела, танцьори и музиканти зареждаше публиката с емоции и възхищение. Изненадите не спираха – организаторите на концерта запазиха специалните гости в тайна до последно. Оказа се, че всички, с които Михаела Филева е работила през годините, я подкрепиха. Първи на сцената се появи Искрата, с когото изпълниха летните хитове “Танцувам само за теб” и “Играем за победа”, а за по-лиричните парчета Михаела оставаше сама с музикантите. Красиви и въздействащи бяха изпълненията на “Шоколад” и “Хронометър”, като за второто се присъедини Свилен Ноев (Остава). Поредният силен момент беше появата на Дивна и Прея в “Забранен достъп”. Всички дами, включително беквокалистките от “Тринити”, излязоха напред и се включиха в общата хореография на песента.

Следващата изненада беше появата на Pavell & Venci Venc’ за изпълнението на “Любов”. След това Михаела реши да сподели по изключително емоционален начин усещането си за вечерта и благодарността към всички замесени– продуцентите й от Монте Мюзик, музикалния директор Борислав Бояджиев – Борче, музикантите Васил Крумов, Краси Тодоров, Васил Вутев, Александър Обретенов, беквокалистките от ,,Тринити“, танцьорите от RiO Crew, благодари за подкрепата на медиите и партньорите.

Прочетете още