Концерт „60 години Кольо Гилъна“ в София на 12 юни

Концерт „60 години Кольо Гилъна“ в София на 12 юни
1 Април 2024

„КГБ“, „Ревю“ и „Уикеда“ празнуват с именития рожденик на открито

Три емблематични банди – „КГБ“, „Ревю“ и „Уикеда“ ще разтърсят летния клуб „Строежа“ (над стадион Юнак) на 12 юни на открито с весел празничен концерт „60 години Кольо Гилъна“. Зрелищното събитие ще продължи над 3 часа, в които феновете ще видят и чуят „КГБ“ (Кольо Гилъна Бенд) точно 10 години след последното им свирене на клубна сцена.

Билетите за концерта „60 години Кольо Гилъна“ на 12 юни вече са в продажба в мрежата на Eventim и техните партньори. Цената на първите 100 билета е 25 лв., след това ще се продават по 30 лв., а на самата дата и на място билетите ще са по 35 лв. 

„Не съм празнувал 25, не съм празнувал и 2 х 25, но 60 е друга бира – баш е време за купон! На тези години може и да е за последно!“, смее се Кольо Гилъна, който кани всичките си фенове на рожден ден и то какъв!

Начало на празничната вечер под наслов „60 години Кольо Гилъна“ ще дадат музикантите от „Уикеда“ с едни от най-обичаните от феновете песни, като „А ние с Боби двамата пием кафе“, „Уиски с фъстъци“, „Сканархия“, “Любовна песен“, „Мариана“ и много други. Веднага след тях на сцената ще стъпят и „Ревю“, за да поканят гостите „Под шарената сянка“ и заедно да пеят и танцуват с „Ала-бала“, „Директор на водопад“, „Чичо“, „Закуска“ и още много знакови парчета. От Кольо Гилъна и „КГБ“ също може да се очаква само най-доброто, на което са способни, а именно (без)-ценното им творчество събрано в албума „Swing time”. А това означава безкомпромисни хитове като „Безделник“, „Белият шлифер“, „Всичко коз“, „Розов кадилак“ и още много, много песни за купон.

Пънк-рок-суинг групата начело с Кольо Гилъна няма да пропусне да изпълни и някои от най-ефектните парчета на „Контрол“ с оригинално вокално звучене и нови аранжименти.

Прочетете още