"Изваяни" - първи самостоятелен сингъл на Боби Иванчев

22 Март 2024

„Един ден се замислих как хората постигат мечтите си (ако успеят изобщо в това) и в мен се зароди натрапчивата мисъл, че всъщност надеждите ни са вид производни на нашите мечти… В този момент вече знаех за какво ще е песента…За постигането на своите мечти човек преминава през много премеждия и трудности, но според мен най-трудното е да пребори собствените си слабости, съмнения и страхове. Също така имаме и много неща, които трябва да простим на самите себе си по този път и смятам, че това ни прави по-добри като хора и личности…” казва Боби Иванчев.

Музиката и аранжиментът са на Боби Иванчев, текстът е написан от него и Росен Кукошаров. Видеоклипът е заснет и монтиран в Пловдив от на екип от „Респект Рекърдс”, като ролите в него са поверени на актьорите Александър Димов и Едит Унджиан.

Записите на „Изваяни” са осъществени в периода ноември-декември 2023 г., като смесването е дело на Димитър Ганчев. В тях участват Радослав Славчев-Riverman на бас китара, допълнителните китари са на Момчил Косев, а в беквокалите участва и Христина Нейкова. 

Прочетете още