Игрите на БГ Радио през октомври

Игрите на БГ Радио през октомври
11 Октомври 2019

През следващите седмици БГ Радио ви дава възможност да спечелите двойни покани за някои от знаковите музикални събития през октомври! Следете официалната фейсбук страница на Любими песни за любими хора, където ще може да се включвате в игрите, които ще ви дадат възможност да станете част от концертите на Мария Илиева и Михаела Филева!

Ето и повече информация за концертите:

На 22 октомври (вторник) в Зала 1 на НДК Мария Илиева ще излезе на сцената с Графа, Любо Киров и Живко Петров. Специално за концерта й от Ню Йорк ще дойде Keith Thompson. Keith и Мария ще изпълнят емблематичната си песен „Truly”, обявен за Дует на годината на наградите на БГ Радио.

На 23 октомври (сряда) в Дворец на културата и спорта „Васил Левски“ във Велико Търново Михаела Филева ще излезе на сцена с музикантите Васил Крумов, Васил Вутев, Александър Обретенов, Краси Тодоров и танцьорите от RiO Crew. Очарователната изпълнителка ще изпълни най-големите си хитове, както и новото горещо парче „Латино сеньорита“ feat. ToTo H.

На 24 октомври (четвъртък) във Фестивален и конгресен център във Варна Михаела Филева ще излезе на сцена с музикантите Васил Крумов, Васил Вутев, Александър Обретенов, Краси Тодоров и танцьорите от RiO Crew. Михаела стартира подготовката си за турнето веднага след завръщането си от гръцкия остров Лимнос, където снима видеото към песента „Изгубени в рая“.

 

Прочетете още