Графа обяви първия си концерт на Национален стадион „Васил Левски”

Графа обяви първия си концерт на Национален стадион „Васил Левски”
снимки: Нели Куртева
20 Март 2023

Най-мащабното събитие в кариерата на българския топ изпълнител ще се състои на 30 септември

Графа избра нестандартен начин, за да обяви първия си концерт на Национален стадион „Васил Левски“. Влади Ампов се появи на сцена пред билборда на централния вход на най-голямото ни спортно съоръжение и зашемети отбрана група верни фенове с новината за предстоящия концерт.

Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион „Васил Левски“ – с този кратък анонс Графа сподели събитието в социалните мрежи. Влади Ампов от десетилетия създава емблематични хитове – песни, които слушаме когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме. Най-продуктивният ни певец и композитор не спира да изпраща послания чрез музиката и примера си. Само преди две седмици той представи “Вековна гора”, колаборацията с Мистерията на българските гласове, като заяви, че България е неговия дом, свят, сила и място, което сбъдва мечти.

Продажбата на билетите за концерта на Графа на НС „Васил Левски“ стартира в 10:00 часа на 22 март. От Eventim уточняват, че първите три хиляди билети са на промоционални цени, които важат 72 часа от старта на продажбите или до изчерпване на количеството.

Прочетете още